Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisi Reytingleri Alt Üst Ettiği Yetmediği Gibi Başarılı Bir Oyuncu Daha Aldı!

Show TV'deki Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisine katılan oyuncu merak edildi. Ünlü isimle ilgili güncel gelişmeler tek tek yanıt buluyor. Öyle ki oyuncuya dair detaylar açıklanacak. Kendisine dair bilinmeyenlere yer vereceğiz. Oyuncunun adı ve karakteri ortaya çıktı.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisi Reytingleri Alt Üst Ettiği Yetmediği Gibi Başarılı Bir Oyuncu Daha Aldı!

14 Ekim 2022 Cuma 12:09

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisine katılan isim büyük ses getirecek. Oyuncu hakkında neler biliyoruz? Show TV transferiyle ilgili bilinmeyenler yanıt bulacağa benziyor. Öte yandan dizideki son durumu da sizlerle paylaşacağız. Dizi hakkında neler bildiğimiz gündem olacağa benziyor. Son zamanlara damgasını vuran yapımda bizleri neler beklemekte sizlerle paylaşacağız.

Diziye Kim Katıldı?

Pamir Pekin'in diziye katıldığı bilgisi iletildi. Bu gelişme ile birlikte çeşitli detaylar gözler önüne seriliyor. Başarılı ismin hangi karaktere hayat vereceği de sorulmaktaydı. Ortaya çıkan bilgilerle birlikte Kıvanç Zevret'i canlandıracağı öğrenildi. Peki ya oyuncu geçmişte hangi yapımlarda oynadı?


Pamir Pekin kimdir?

Oyuncu 1979 yılında İstanbul'da doğdu. Marmara Üniversitesi Ekonometri Bölümünden mezun oldu. Bir süre modellik yaparak reklam filmlerinde oynadı. Oyunculuğa ilk adımını 2007 yılında yayımlanan Komiser Nevzat dizisi ile attı. Hülya Avşar'ın A Benim Akılsızım şarkısına çekilen klipte rol aldı. Art arda dizilerde rol alan oyuncu, 2016-2017 yılları arasında yayımlanan Gülümse Yeter adlı dizide, daha sonra ise Hayat Şarkısı dizisinde oynadı.