Fox TV Son Yaz Dizisinin Fişini Çekti! Son Yaz Dizisi Final Yapıyor!

Fox TV'nin sevilen dizilerinden olan Son Yaz dizisinden üzücü haber geldi. Son Yaz dizisi ekranlara veda ediyor. Son Yaz dizisi neden final yapıyor? Son Yaz dizisi ne zaman final yapıyor?

Fox TV Son Yaz Dizisinin Fişini Çekti! Son Yaz Dizisi Final Yapıyor!

8 Mayıs 2021 Cumartesi 14:16

Son Yaz dizisinin çekimleri iptal edilince izleyiciler dizinin neden yayınlanmadığını merak etti. Yeni bölümü ekrana gelmeyen Son Yaz dizisiyle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Ayrıca dizinin ne zaman ekrana geleceği de merak ediliyor. Dizinin verdiği ara en çok da Ali Atay ve Hazal Kaya çiftine yaramış gibi. Sosyal medyadan paylaştıkları görsellerle bunu kanıtlıyorlar.

Son Yaz Dizisi Neden Yok?

Son Yaz dizisinde yaşanan virüs vakaları nedeniyle sevilen yapımın bir süre ekranlarda olmayacağı öğrenildi. Dizide hangi oyuncuların veya set içi çalışanlar virüse yakalandığı konusunda herhangi bir bilgi verilmedi. İlk başta Ali Atay'ın virüs olup olmadığı sorgulandı, sonrasında ise ünlü oyuncunun neşeli fotoğrafları görülünce virüse yakalanmadığı anlaşıldı. Ayrıca virüsle ilgili bir açıklama yapmaması ve eşiyle fotoğraf çekilmesi de virüsle ilgili sorun yaşamadığını doğruladı.

Son Yaz Yeni Bölümü Ne Zaman?

Son Yaz dizisinin yeni bölümü önümüzdeki hafta ekrana gelebilir. Eğer dizideki virüs vakaları devam ederse verilen aranın 2 haftaya çıkabileceği belirtiliyor. Ancak şimdilik böyle bir riskin bulunmadığı düşünülmekte. Dizi, geçtiğimiz haftalarda reytingi beklenmedik şekilde artmıştı. Son Yaz dizisi yakaladığı bu çıkışı sürdürme gayreti içerisinde. Fakat virüsle olan mücadelesi nedeniyle şu an için askıya aldı.

Ali Atay Halinden Memnun!

Dizinin başrol oyuncusu Ali Atay, eşi Hazal Kaya ile beraber eğlenceli anlar yaşıyor. Mutlu çiftin komşuları da yakından tanıdığımız Bülent Şakrak ve eşi Ceyda Düvenci. Dörtlü bir araya geldiğinde çok eğleniyorlar. Ayrıca Hazal Kaya'nın paylaştığı fotoğraflarda Ali Atay'ı ne kadar çok sevdiği bir kez daha gözler önüne serildi. Çift adeta örnek bir ilişki yaşıyor. Evliliklerinden iş hayatlarına kadar pek çok noktada kesiştikleri görülüyor.

Ali Atay Açıklama Yapmadı

Ali Atay, Son Yaz dizisinde kimin virüse yakalandığı konusunda herhangi bir açıklama yapmadı. Dizinin bir süre ekranlarda gözükmeyeceği biliniyor. Ancak hangi hafta ekrana geleceği de aynı şekilde belirsiz. Dizi, ikinci sezon için Fox TV ile anlaşmaya vardı. Sezon finali yapmadan ekranlardaki macerasına ara vermesi beklenmiyor. Virüs vakaları sona erdiğinde diziyi kaldığı yerden izlemeye devam edeceğiz.