Fox TV Resmi Açıklamayı Yaptı! Misafir Dizisi Resmen Deprem Etkisi Yaratacak!

Fox TV ekranlarına 11 Kasım tarihinde yayınlanacak olan Misafir dizisinden sevindiren haberler gelmeye başladı. Afişleriyle şimdiden gündeme oturdu. Misafir dizisi ne zaman başlıyor? Misafir dizisi oyuncu kadrosu? Misafir dizisi konusu nedir?

Fox TV Resmi Açıklamayı Yaptı! Misafir Dizisi Resmen Deprem Etkisi Yaratacak!

2 Kasım 2021 Salı 18:17

FOX TV tarafından yapılmış olan duyuruda dizinin 11 Kasım Perşembe akşamı saat 20:00`da ilk bölümünün yayınlanacak olduğu bilgisi verildi. Dizinin başrollerinde Hazal Kaya, Buğra Gülsoy, Ozan Dolunay`ın boy göstermiş olduğu afiş kısa zaman içerisinde sosyal medyada yayıldı. Takipçiler tarafından bir hayli beğenildi.


Ne Zaman Ekranlara Gelecek!
11 Kasım Perşembe günü ilk bölümü ile ekranlara gelecek olan "Misafir dizisi oyuncu kadrosunda Bülent Şakrak, Nezaket Erden, Selen Öztürk, Elçin Altamgüç, Berk Yaygın, Beren Gençalp, Zeyno Asya Orçin, Salih Demir Uralve de Emir Kaan Özkan gibi birbirinden başarılı isimler yer almakta.

 

Üç Çocuklu Bir Baba!
Yönetmek koltuğunda Arda Sarıgün`ün oturmuş olduğu, senaryosunu Özgen Aras`ın uyarlamış olduğu "Misafir"de; travmetik bir çocukluk geçirmiş genç bir kadın olan Gece (Hazal Kaya) ve eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir baba olmakta olan Erdem`in (Buğra Gülsoy) umut dolu hikayesi yer alacak.