Fox TV O Dizinin Fişini Çekti! Yapımcı Üzücü Haber Duyurdu

Fox TV'de ekrana gelen El Kızı dizisinde önemli gelişmeler yaşandı. Gönül Dağı ve Kardeşlerim'in reytinglerdeki başarısı diziyi olumsuz etkiledi. Peki El Kızı dizisi final yapacak mı? Gönül Dağı'nın ekrana gelmediği günde bile reytingleri değişmedi. Fox TV final kararıyla ilgili neler söyledi?

Fox TV O Dizinin Fişini Çekti! Yapımcı Üzücü Haber Duyurdu

15 Kasım 2021 Pazartesi 23:22

Fox TV dizisinin final yapmasına karar verilecek gibi gözüküyor. Çünkü reytinglerde bir türlü kanalın beklentilerini karşılayabilmiş değil. TRT 1'de yayınlanan Gönül Dağı dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanmamıştı. Milli maç nedeniyle ekrana gelmeyen diziden sonra Fox TV El Kızı dizisinin daha çok izleneceği düşünülüyordu. Ancak dizinin buna rağmen reytinglerde yükselemediği görüldü. Bu nedenle Fox TV'nin yakında bir karar vermesi bekleniyor.

El Kızı Hayal Kırıklığı Yaşattı

Başrollerinde İsmail Ege Şaşmaz, Sevda Erginci ve Perihan Savaş'ın olduğu dizi için geri sayım başladı. İzleyiciler, diziyi izlemeye devam etse de hikayenin değişmesi ve artık final için hazırlıklara başlanması muhtemel. Gönül Dağı ve Kardeşlerim gibi güçlü rakiplere karşı mücadele edemedi.

Kardeşlerim'den Yükseliş Var!

Öte yandan geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan Kardeşlerim dizisinde reyting artışı yaşandı. Dizinin hikayesi ve oyuncular arasındaki bağ sevilerek takip ediliyor. Hal böyle olunca sosyal medya gücü de eksik kalmıyor. Dizideki reyting artışı gözler önüne serildi. Önümüzdeki haftalarda El Kızı final yapsa dahi diğer iki dizi yayın hayatına devam edecektir.