Fox TV Dokuz Oğuz Dizisine Kim Katıldı? Oyuncu Kadrosuna Bomba İsim!

Fox TV dizisi Dokuz Oğuz'da yaşananlar gözler önüne serildi. Peki ya bizleri başka neler beklemekte? Güncel detaylar eşliğinde sizlere Dokuz Oğuz'a son olarak katılan güzel oyuncunun ismini vereceğiz. Ayrıca dizinin yayın tarihi belli oldu mu?

Fox TV Dokuz Oğuz Dizisine Kim Katıldı? Oyuncu Kadrosuna Bomba İsim!

6 Kasım 2022 Pazar 16:14

Fox TV dizisi Dokuz Oğuz'a kimler katılıyor? Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli ifadelere yer vereceğiz. Dizide bizleri tam olarak neler bekliyor? Son zamanlara damgasını vurması beklenen proje için hazırlıklar hali hazırda sürüyor. Dolayısıyla bu gelişmelerle birlikte çeşitli ifadelere de yer vereceğiz. Bakalım güncel detaylar eşliğinde neler yaşanacak zamanla belli olacak. Diziye son olarak hangi oyuncu katıldı?

Diziye Kim Katıldı?

Kubilay Aka, Yasemin Allen, Dağhan Külegeç ve Tuncer Salman'ın oynayacağı diziye bir ismin daha katıldığı belirtildi. Bu isim ise açıklandı. Deniz Işın, artık Dokuz Oğuz dizisinin oyuncularından biri oldu. Dolayısıyla bu gelişme sonrasında bizleri başka hangi detayların beklediğini de ileteceğiz. Son zamanlarda farkını iyice ortaya koyan güzel isim, EXXEN'deki Leyla ile Mecnun dizisinde de oynuyor.

Dizi Ne Zaman Başlayacak?

Dokuz Oğuz dizisinin ne zaman başlayacağı ile ilgili bazı ifadelere yer verildi. Dolayısıyla dizinin yayın tarihi de soruldu. Ancak bu noktada henüz net bir açıklama yapılmış değil. Dolayısıyla merak edilenleri ve dahasını sizlere ileteceğiz. Şimdilik bekleyişin sürdüğü ifade ediliyor.