Fox TV 10 Dizi Birden Çıkaracak! Hangi Diziler Yayın Hayatına Başlıyor?

Fox TV öyle dizilerle karşımıza çıkıyor ki görünce şok olacaksınız. 10 farklı dizi için birkaç yapım şirketi ile anlaşma sağlandı. Gelinen noktada bizleri başka nelerin beklediğini paylaşacağız. Öte yandan gündemdeki bazı detaylar da yanıt bulacak.

Fox TV 10 Dizi Birden Çıkaracak! Hangi Diziler Yayın Hayatına Başlıyor?

14 Ekim 2022 Cuma 17:20

Fox TV, 10 yeni dizi ile farkını ortaya koymaya hazırlanmakta. Güncel gelişmelerle birlikte diziler hakkında neler bildiğimizi açıklıyoruz. Bu yapımlar için birden fazla yapımcı şirketle anlaşma sağladıklarını belirtelim. Pek çok ünlü ismin yer aldığı diziye ilişkin merak edilenler yanıt bulacak. Peki ya güncel olarak neler biliyoruz? Hangi diziler ekrana gelecek merak ediliyor. Bu noktada sizlere çeşitli detaylar aktaracağız.

Pastel Film Alperen Duymaz başrollü "EGO-Erkeğe Güven Olmaz" dizisini, Gold Film ise "9 Oğuz" ve "Devlerin Aşkı"nı çekeceği öğrenildi. Bu gelişme sonrasında neler yaşanacağı merak konusu haline geldi. MF Medya'dan "Gülcemal" ve "Taçsız Prenses" isimli 2 dizi gelecek. Medyapım ise "Öteki Kadın" ve "Külkedisi" isimli dizileri için çalışmalarını yapıyor. O3 Medya ise Aslı Enver'li "Benim Adım Farah"ı çekmek için çeşitli hazırlıklar gerçekleştirmekte. Tims&B ise çoklu kişilik bozukluğunu konu alan "İçimdeki Yabancı" kod adlı dizi ile karşımıza çıkacak. Böylelikle Fox TV'nin birbirinden farklı projelerini ekranda görmüş olacağız.

Fox TV dizileri şok etkisi yaratmaya devam edecek. Henüz hazırlık aşamasında olduğu için dizilerle ilgili pek çok detaya yer veriliyor. Bakalım yakın zaman sonra oyuncu kadrosunda bizleri neler bekliyor olacak hep birlikte göreceğiz. Şimdilik büyük bekleyişin sürdüğünü belirtelim.