Final Yapacak Dizi Sayısı 5'e Çıktı! Hangi Diziler Ne Zaman Final Yapıyor?

Final haberleri ardı arkasına gelmeye başladı! Tamı tamına 5 dizi birden bir kaç hafta içinde ekranlara veda ediyor! Ekranlara çok sevilen dizi Tozluyaka'da veda edecek olduğunu duyurdu! Hangi diziler ekranlara veda edecek?

Final Yapacak Dizi Sayısı 5'e Çıktı! Hangi Diziler Ne Zaman Final Yapıyor?

21 Aralık 2022 Çarşamba 09:27

Son dönemlerde yavaş yavaş ekrandaki yaprak dökümü artışa geçmeye başladı! Yaz ekranından gelmiş fakat sezonda beklenmiş etkiyi veremeyen dizilerin de aralarında yer almış olduğu final haberlerine yeni biri daha eklendi. Geçmiş olduğumuz günlerde yaz dizilerinde gençlik dizisi olarak bilinen Tozluyaka ile beraber önümüzdeki günlerde final yapacak olan dizi sayısı git gide artıyor!

Tozluyaka Dizisi Final Yapıyor!

Fox TV'de yayınlanmış Tozluyaka dizisinin reytinglerinde düşük olması zaten final endişelerini beraberinde getirmekteydi. Kanalın son dönemde final kararı verilmiş 3. dizisi olmuş oldu.

Bunun ile beraber Ay Yapım imzalı ve iddialı oyuncuları ile ekrana gelmiş fakat beklenen ilgiyi göremediği için Darmaduman dizisi de final yapıyor. 90'lı yıllarda damgasını vurmuş Beverly Hills 90210 dizisinden uyarlanmış Darmaduman'da genç kuşağın başarılı isimlerinden Mert Yazıcıoğlu, Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora, Hafsanur Sancaktutan başrolde yer almakta.

Darmaduman, Tozluyaka, Peri Masalı Gibi sevilen diziler ekranlara veda ediyor!

Tozluyaka, 25 Aralık Pazar akşamı 26. bölümde final yapmışken Darmaduman dizisiyse 9. bölümü ise 24 Aralık Cumartesi son kez ekranda yer alacak. Fox TV'nin bir başka dizisi Bir Peri Masalı'nın da 20 Aralık Salı akşamı 13. bölümü ile ekranlara veda edecek olduğu duyuruldu.