Ezgi Mola'nın Başrolde Oynadığı Diziye Çukur'un Oyuncusu da Katılıyor!

Ezgi Mola ile adını duyduğumuz Dünyayı Değiştiren Ayten dizisine yeni bir oyuncu katılıyor. Diziye katılan ismin daha önce Çukur'da oynaması dikkat çekti. İşte sevilen yapımda yer alacak isme dair bilinmeyenler...

Ezgi Mola'nın Başrolde Oynadığı Diziye Çukur'un Oyuncusu da Katılıyor!

7 Ocak 2023 Cumartesi 19:35

Ezgi Mola, Disney Plus dizisi Dünyayı Değiştiren Ayten'de başrol oynayacak. Dizi için hazırlıklar devam ederken önemli paylaşımlarda bulunuldu. Şimdiden dikkatleri üzerine çeken yapımda son olarak bizleri neler bekliyor? Ezgi Mola, yine farkını konuşturacak. Üstelik oyuncu kadrosunda bu sefer Çukur'un yıldızı da yerini aldı.

Çukur Oyuncusu Diziye Katıldı!

Aytaç Uşun, Çukur dizisi ile parlamıştı. Bu dizideki performansıyla adından söz ettirmesi ile biliniyor. Sonrasında ise pek çok yerden teklif aldı. Tercihini Disney Plus dizisi olan Dünyayı Değiştiren Ayten ile kullandı. Şimdi ise sevilen yapımda başka hangi detaylar bizleri bekliyor yakında öğreneceğiz.

Dizide Başka Kimler Oynayacak?

Ezgi Mola, Yetkin Dikinciler, Saadet Işıl Aksoy, Selçuk Yöntem ve Başak Daşman da dizide oynamakta. Yeni sezonuyla birlikte dizinin yaratacağı farkı sizler de Disney Plus üzerinden izleyebilirsiniz.