Evlilik Hakkında Her Şey Dizisi Aldığı Karar İle Ters Köşe Yaptı

Salı akşamları ekranlara gelen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi reytinglerde iyi bir sonuç yakaladı. Evlilikler ve boşanmaların içyüzünü ekranlara taşıyan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi İngiliz yapımı The Split isimli yapımdan uyarlandı. Salı akşamları izleyici ile buluşan dizi kısa sürede kemik izleyici kadrosuna sahip oldu. İşte haberin tüm detayları...

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisi Aldığı Karar İle Ters Köşe Yaptı

15 Kasım 2021 Pazartesi 21:15

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi iyi reytingler alarak yoluna devam ediyor. Konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Evlilik Hakkında Her Şey dizisi izleyicilerin ilgisini bir hayli topladı. Oyuncu kadrosu dışında hikayesi ile de göz dolduran Evlilik Hakkında Her Şey dizisi 9. yeni bölümünü 16 Kasım Salı akşamı ekranlara taşıyacak. Dizi severler ise Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yeni bölümünde neler olacağını şimdiden merak ediyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Azra aldatılmanın karşılığında boşanma kararı aldı. Bunun ardından boşanma kararından dönmeyen Azra büyük bir engel ile karşı karşıya geldi. Sergen’de eşinden boşanmama kararı alarak Azra'yı büyük bir sürprizin içerisine soktu.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Sergen duruşma esnasında boşanmaktan vazgeçtiğini açıkladı. Bu kararın ardından köşeye sıkıştığını hisseden Azra boşanmaya kararlıdır. Melisa ise Koray'ın vereceği tepkiden korkarken hiç beklemediği bir karar ile karşı karşıya kalır. Bunun ardında Sanem, Ural'ın davayı kazanabilmesi için olağanüstü bir mücadele verir. Fakat Sanem ve Ural kendilerini bekleyen bir sürprizden habersizdir. Bunun dışında Çolpan, Yıldırım'a yardım etme kararı alırken Ersen ve Cevher Hukuk'a gelmeyince çıkan olayın ardından ikilinin yakınlığı ortaya çıkar.

Üç kız kardeş büyük çıkmazın eşiğinde!

Güneş ise yaptığı bir planın ardından Faruk ile ilgili sır perdesini aralamak üzere adım atar. Geçmiş defterin hesabı hala kapanmamış iken üç kız kardeş derinden sarsılacak bir gerçek ile burun buruna kalır. Jale yolun sonuna yaklaştığını hissetse de Azra'ya karşı son hamlesini yapmaya karar verir. Evlilik Hakkında Her Şey dizisi 16 Kasım Salı akşamı 9. yeni bölümü ile saat 20.00 de FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.