Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a 12 Ünlü İsim Birden Katıldı! EDHO'ya Katılan Oyuncuların İsimleri Belli Oldu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, yeni sezonuna hazır şekilde başlıyor. Dizinin önümüzdeki haftalarda yayın hayatına başlayacağı öğrenildi. Peki EDHO'ya kimler katıldı? Ünlü oyuncularla donatılan dizide yer alanlar merak edilmekte.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a 12 Ünlü İsim Birden Katıldı! EDHO'ya Katılan Oyuncuların İsimleri Belli Oldu

18 Ekim 2021 Pazartesi 09:59

İşte diziye dahil olan yeni oyuncular...

EDHO dizisi, yeni sezon büyük bir hazırlık yaptı. Dizinin yakın zamanda ekranlarda olacağını düşünürsek önemli transferlerin diziye kazandırıldığını görüyoruz. Peki dizide kimler oynayacak? Dizide yaşanan ayrılıklar kadar yeni isimler de diziye dahil oldu. İşte merakla beklenen gelişmeler ve ATV dizisine dahil olan oyuncular...

EDHO Dizisine Kim Katıldı?

EDHO'ya katılan oyuncuların geneli usta isimlerden oluşuyor. Haliyle diziye damgasını vuracaklar ve izleyicileri heyecanlı anlar bekliyor olacak. Levent Ülgen, Tardu Flordun, Ragıp Savaş, Burcu Binici, Hazım Körmükçü, Nurseli İdiz, Yozi Mizrahi, Uğur Yücel, Serdar Deniz, Servet Pandur, Eren Vurdem ve Alara Turan dizideki isimler arasında.

EDHO 7. Sezonu Ne Zaman Başlıyor?

EDHO dizisinin 7. sezonu için 26 Ekim tarihi verildi. Dizinin Eylül ayında başlamaması izleyicileri paniğe sevk etmişti. Ancak dizi, bir şekilde ekrana gelecek. Ekim ayında olmasaydı yüksek ihtimalle Kasım ayının ilk haftasında 7. sezona başlardı. ATV'nin yüksek reytingli sayılı dizileri arasında olduğu için kanalın yapımdaki gelişmeleri takip ettiği biliniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Çakırbeyli ailesinin başından geçen olaylar ilgiyle izleniyor. Yeni sezonda da Oktay Kaynarca'nın başrolde olduğu dizi severek takip edilecek.