Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi İçin Devlet Bahçeli Devreye Girdi! EDHO Tekrar Başlıcak mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da yayın krizi devam ediyor. ATV'de yayınlanması beklenirken yapımcı ile sıkıntılar yaşandı. Kanal ve yapımcı krizi sonrasında devreye Devlet Bahçeli bile girdi. İddialara göre dizi yeniden başlayacak mı? ATV ve EDHO dizisi arasındaki sorun çözülecek gibi duruyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi İçin Devlet Bahçeli Devreye Girdi! EDHO Tekrar Başlıcak mı?

7 Kasım 2021 Pazar 11:39

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi aniden yayın hayatına veda etti. 200. bölümü yayınlanması beklenirken yapımcı ve kanal arasında bazı sorunlar yaşandı. İddialara göre oyuncuların maaşına zam yapılması bekleniyordu. Kanal bu zam teklifini kabul etti ancak sözleşmeyi imzalamadı. Dizinin 7. sezon yayın günü geldiğinde ise yapımcı yeni bölümü kanala iletmedi. Hal böyle olunca büyük bir kriz başlamış oldu. Kanal ile yapımcı şirketin anlaşamaması sonrasında ise Oktay Kaynarca'nın yaptığı paylaşım her şeyi özetler nitelikteydi. Peki EDHO dizisi yeniden başlayacak mı? Merakla beklenen soru yanıt bulmak üzere.

EDHO Dizisi Başlıyor mu?

EDHO'nun yeniden başlayacağına dair çeşitli iddialar ortaya atılsa da resmi açıklama henüz gelmedi. Üstelik diziye yeni katılan oyuncular da oldukça heyecanlıydı. Ancak gelinen son noktada dizinin henüz ekrana gelmediğini görüyoruz.

Devlet Bahçeli ATV ile Konuştu mu?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, dizinin 6 sezon yayınlandığı kanal olan ATV'yi aradığı iddia edildi. Dizinin tekrardan yayın hayatına devam edilmesi için görüşme sağladığı belirtilse de henüz somut bir gelişmenin yaşanmasını söylemeliyiz. Oktay Kaynarca'nın ekranlara vedası çok konuşuldu. Bakalım dizi yeniden başlayacak mı?