Dokuz Oğuz Dizisine Efsane İsim de Katıldı!

Dokuz Oğuz dizisine hangi oyuncu katıldı? Güncel olarak merak edilenler ve çok daha fazlasını açıklıyoruz. Dizi ile ilgili merak edilenler tek tek yanıt bulacak. Diziye Teşkilat'tan bir oyuncu daha dahil oldu. İşte o oyuncunun ismi ve canlandıracağı karakter...

Dokuz Oğuz Dizisine Efsane İsim de Katıldı!

7 Kasım 2022 Pazartesi 18:59

Önümüzdeki ay çekimlerinin başlamasını beklediğimiz Dokuz Oğuz dizisinde neler oluyor? Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Öte yandan merak edilenler de yanıt bulacak. Söz konusu detayları sizlere iletiyor olacağız. Çünkü oyuncu kadrosu oldukça sağlam isimlerden oluşan bir dizi olacak. Böylelikle izleyiciler şimdiden diziyle ilgili merak edilenleri takip ediyor. Dokuz Oğuz dizisine katılan son isim de açıklandı.

Teşkilat'tan Oyuncu Geldi!

Kubilay Aka, Yasemin Allen, Tuncer Salman, Dağhan Külegeç ve Deniz Işın'ın kadrosunda yer aldığı Dokuz Oğuz dizisine son olarak kimin katıldığı merak ediliyordu. Yapılan açıklama ile birlikte çeşitli detaylara yer verildi. Güncel olarak diziye katılan ismin kim olduğu soruluyordu. İşte geline noktada bizleri bekleyenler ve dahasına haberimizde yer vereceğiz.

Hakan Boyav Dizide Oynayacak

Hakan Boyav, son olarak Teşkilat dizisinde sergilediği performans ile gündeme gelmişti. Usta oyuncu, şimdi ise Dokuz Oğuz dizisinin oyuncu kadrosunda yer almaya hazırlanıyor. Dolayısıyla dizi ile ilgili bizleri başka nelerin beklediği yanıt bulacak. Çeşitli gelişmeleri aktarırken bir yandan bilinmeyenleri de aktaracağız.