Darmaduman Dizi Reytingleri Finali Gösteriyor!

Fox TV Darmaduman dizisindeki güncel gelişmelerle birlikte bazı ifadelere yer verildi. Son zamanlara damgasını vuran dizinin reytinglerindeki düşüşten sonra izleyiciler kara kara düşünmeye başladı. Çünkü dizinin gidişatı pek de iyi gözükmüyor. İşte sevilen yapımdaki son durum...

Darmaduman Dizi Reytingleri Finali Gösteriyor!

10 Kasım 2022 Perşembe 18:43

Aytaç Şaşmaz, Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan ve Aslıhan Malbora'nın oynadığı Darmaduman dizisinde bizleri neler bekliyor? Darmaduman dizisinin reytingleri her geçen hafta hayal kırıklığına uğratıyor. Bu nedenle güncel gelişmelerle beraber çeşitli ifadelere yer verildi. Sevilen yapım ekranlarda olmayacak mı? Dizinin erkenden final yapmasından endişe edilse de güncel gelişmeleri sizlerle paylaşıyor olacağız. Merak edilenler de bu şekilde yanıt bulacak.

Darmaduman Final Yapacak mı?

Şu an için böyle bir karar yok ancak dizinin final yapabileceğine dair bazı ifadelerde bulunuluyor. Çünkü reytingleri çok düşük ve Fox TV'nin bu konuda ne kadar zaman  müsaade edeceği ise şüpheli. Dolayısıyla gelinen noktada bizleri başka nelerin beklediğini sizlere iletiyor olacağız. Son zamanlara damgasını vuran diziye dair son dakika gelişmeleri aktarıldı.

Darmaduman Bölüm Özeti

"Yağız’ın arabasına çarpmalarıyla birlikte kendilerini aniden karakolda bulan Kerem ve Ece bir yandan ortaya çıkan hasarı nasıl karşılayacaklarını düşünürken bir yandan da burslarını geri almak için bir yol aramaktadırlar. Bu macerada Derin, Evren, Görkem ve Simla’nın yardımına ihtiyaç duyarlar. Derin, kendisi ve Kerem arasında bir seçim yapar. Bu seçimin sonuçları herkes için geri dönülemeyecek sonuçlar yaratacaktır. Yağız’ın arabasına çarpmanın bedelini ise başta Harun olmak üzere tüm aile ödeyecektir."