Çukur Dizisinden Yine Beklenmedik Hamleler Yaşanıyor! Final Mi Yapacak?

Çukur dizisinin finale doğru adım adım gittiği iddialar her geçen gün artıyor. Çukur dizisi final mi yapıyor? Çukur hakkında verilen kararlar ne yöne doğru gidiyor?

Çukur Dizisinden Yine Beklenmedik Hamleler Yaşanıyor! Final Mi Yapacak?

15 Mart 2021 Pazartesi 19:23

Pazartesi akşamları seyircilerinin keyifle izlemekte olan ve aksiyonlarıyla bitmeyen dizi Çukur, ekranında izleyicilerle buluşmaya son hızla devam ediyor. Çukur dizisinin finale doğru adım adım gittiği söylentileri her geçen gün artıyor. Çukur dizisi final mi yapıyor? Çukur hakkında verilen kararlar ne yöne doğru gidiyor? 

Mayıs ayında biteceği bilinen dizinin bugün 120. bölümü ile izleyicilerinin ekranda karşısında olacak. Yine aksiyon dolu sahnelerle dikkat çeken Çukur, heyecanlı anlar yaşatacağa benziyor. Efsun ise fragmanda görüldüğü kadarıyla sürpriz bir hamle gerçekleştirecek.

Efsun Nasıl Bir Hamle Yapacak?

Çukur dizisi bu akşam 4. sezonun 28. bölümüyle tekrardan ekrana gelecek. Yamaç ve Amca arasındaki gerilim sürekli olarak artarken iki tarafın savaşı artık ciddileşecek, resmiyet kazanacak. Efsun’un yapacağı sürpriz hamle kendisini oldukça fazla tehlikeye sokarken bu durum Yamaç’ı harekete geçireceğe benziyor. Vartolu’nun oğluna yapacağı sünnet düğünü iki tarafı da bir arada toplayacak. Anlaşamayan ikili neler yaşayacak oldukça merak söz konusu. Sünnet düğününde çok eğlenceli anlar da yaşanacağı fragmandan bile belirli.

Kulkan, Amcaya Karşı Ne Düşünüyor?

Hayata tutunabilmesi için gerekli olan tek güvencesini elinden alındığını öğrenen Kulkan, bir kez daha Amca ile anlaşmak üzere masaya oturacak. Yamaç ve Cumali’nin, Amca’ya karşı düzenledikleri aksiyon dolu sahneyi şimdiden herkes merak ediyor!