Çocuklar Duymasın'ın Çaycı Hüseyin'i Artık Kuruluş Osman Dizisinde!

ATV dizisi Kuruluş Osman'a katılan bir oyuncu farkını ortaya koydu. Öyle ki dizi hakkında kendisiyle ilgili neler biliyoruz? Son zamanlarda farkını ortaya koyan oyuncu Alpaslan Özmol, Çocuklar Duymasın'dan sonra Kuruluş Osman'a katıldı. Çaycı Hüseyin hangi karakteri canlandıracak?

Çocuklar Duymasın'ın Çaycı Hüseyin'i Artık Kuruluş Osman Dizisinde!

18 Kasım 2022 Cuma 11:21

ATV dizisi Kuruluş Osman'a öyle bir isim katıldı ki şok olacaksınız. Güncel gelişmelerle birlikte ünlü oyuncunun artık bu dizide oynayacağı vurgulandı. Kuruluş Osman'a katılan oyuncu Çaycı Hüseyin  karakteri ile yıllarca adından söz ettirmiş olan Alpaslan Özmol oldu.

Alpaslan Özmol Hangi Karakteri Canlandırıyor?

Alpaslan Özmol dizide Gürbüz Alp karakteri ile adından söz ettirmekte. Dolayısıyla kendisini bu rolde görenler çok şaşırdı. Uzun zaman Çocuklar Duymasın'da görünce şok olmuşlardı. Güncel detaylar eşliğinde dizideki bu gelişme izleyicilerin dikkatini çekti.

Kuruluş Osman Son Bölüm Özeti

"Olof ile Kantakuzenos, Osman ve Alplerinin o mağaradan çıkamayacağına emindir. Osman Bey'in yokluğu hem Olof'u hem de Kantakuzenos'u iyice yüreklendirmiştir. Üstelik Yenişehir'deki hareketlilik de bu fikirlerini destekler niteliktedir. Olof ve Kantakuzenos, Yenişehir'i kana bulamakta kararlıdırlar. Olof ve Kantakuzenos, zafer sarhoşluğuyla Yenişehir planı yaparken Osman Bey ise onları ummadıkları yerden vuracaktır.

Osman Bey'in yokluğunda Malhun Hatun postu boş bırakmaz. Görüş birliğiyle Osman Bey yerine posta Orhan Bey vekalet edecektir. Malhun Hatun, Orhan Bey'i dikkatli olması konusunda uyarır. Orhan Bey'in postta olması dengeleri nasıl değiştirecektir? Yenişehir'de kurulan Divan, tüm beyleri derin bir şaşkınlığa sürükler. Orhan Bey'in beyliğine diğer oba beylerinin tepkisi ne olacaktır? Bayındır Bey'in Orhan Bey için hazırladığı bir plan var mıdır? Düşman Yenişehir idaresinde zafiyet beklerken Orhan Bey, Malhun Hatun'un da desteğiyle düşmanları hayal kırıklığına uğratabilecek midir?"