Camdaki Kız'da Beklenen Sahne Gerçekleşti! Nalan ve Sedat Şimdi Ne Yapacak?

Camdaki Kız dizisinin yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. İzleyiciler Nalan'ın ailesi ile Cana'nın karşılaşmasını izledi. Bu karşılaşmadan doğacak sonuçlar merak ediliyor. Sedat iyice ortada kaldı. Bir yandan da babasının baskısı sürüyor.

Camdaki Kız'da Beklenen Sahne Gerçekleşti! Nalan ve Sedat Şimdi Ne Yapacak?

26 Nisan 2021 Pazartesi 18:18

Camdaki Kız dizisinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümüne damga vuracak isimler belli oldu. Nalan ve ailesinin Cana ile olan karşılaşması dizinin gündemi haline geldi. Pek çok izleyici dizinin hızlı bir başlangıç yaptığını ancak gidişatının oldukça etkileyici olduğunu belirtiyor. Bu nedenle dizi, şimdilik favori yapımlar arasında olmayı sürdürmekte. Gelecek bölümlerde oyuncu transferleri ve önemli sahnelerle zirvedeki yerini koruyabilir. 

Nalan'ın Ailesi ile Cana Karşılaşıyor!

Diziye damga vuracak sahnelerden biri de bu karşılaşma olacak. Karşılaşmadan hemen sonra ailenin ve Cana'nın söyledikleri izleyicileri merak ettirdi. Sedat ve Cana arasındaki fotoğraf polemiği herkese yayılmıştır. Artık Nalan'ın da içerisinde olduğu bu şok gelişme dizinin kaderini belirleyecek. 

Fotoğraflar Aileyi Darmadağın Etti!

Camdaki Kız 3. bölümünde ortaya çıkan fotoğraflar bir aileyi adeta perişan etmişti. Namussuzluk yaptığı öne sürüldüğü için Sedat'ın babası Rafet'ten büyük tepki gördüğü anları izlemiştik. Ancak Rafet bunun peşini bırakmayacak. Ailesinin namusunu lekelediğini öne sürüyor. Sedat'ın aşk hayatına müdahale edecek ve Nalan ile evlenmesi yönünde hamlelerde bulunacak. Fakat dizideki olaylar o kadar fazla birbirine karıştı ki Muzo karakterinin nasıl bir tavır takınacağı da merak konusu haline geldi.

İzleyiciler Muzo'yu Sevdi! 

Muzaffer'in performansı dilden dile yayıldı. Enis Arıkan'ın canlandırdığı Muzo karakterinin dizide kritik sahnelerde yer alması için oynadığı bilinmekte. Gerçekten de diziye damgasını vuran ünlü ismin yakın zamanda işlerin daha da sarpa sarmasını engelleyecek bir senaryo ile karşımıza çıkacağı biliniyor.

Camdaki Kız Reyting Oranları Ne Durumda?

AB grubunda 1. olan Camdaki Kız dizisi Total grubunda ise Bir Zamanlar Çukurova dizisinden sonra 2. oldu. Dizideki bu reyting artışı da senaryonun ne kadar etkileyici olduğunu bir kez daha öne çıkarıyor. Burcu Biricik'in canlandırdığı Nalan karakteri için ise güzel yorumlar yapılmakta. Dizinin yeni bölümü yakında Kanal D ekranlarında olacak.