Camdaki Kız Dizisinin Oyuncularından Senariste Büyük Tepki!

Camdaki Kız adlı dizi izleyiciler tarafından merak ediliyor. Hikâyenin nereye gideceği ve karakterlerin ne denli ilerleyeceği şimdiden merak söz konusu oldu. Camdaki Kız adlı dizide Cana karakterine hayat veren Hande Ataizi'de şoke eden açıklamalar yaptı.

Camdaki Kız Dizisinin Oyuncularından Senariste Büyük Tepki!

6 Temmuz 2021 Salı 21:47

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinin ilk sezonu 9. bölümü ile birlikte tamamlandı. Bunun dışında ilk sezon izleyici tarafından çok sevilirken dizi severler şimdiden 2. sezonu iple çekiyor.

Dizinin oyuncuları sezon finalinin ardından tatile çıktı. Dizinin kadrosunda yer alan Hande Ataizi oğlu ile birlikte Bodrum'a tatile gitti. Magazin D programına konuşan yetenekli oyuncu Hande Ataizi diziden keyif aldığını dile getirdi. Sezon finali ile birlikte iyi dileklerini ileten Hande Ataizi, Bodrum'da tatilini sürdürdüğünü aktardı.

Camdaki Kız dizinin ikinci sezonu hakkında tüyolar

Camdaki Kız dizinin ikinci sezonu hakkında tüyolar. Ayrıca dizinin ilerleyen bölümlerinde Hande Ataizi’de ne olacağını merak ediyor. Alınan bilgiler neticesinde bu durumu senaristler ile konuştuğunu söyleyen Hande Ataizi hiçbir cevap alamadıklarını da dile getirdi.

Dizinin kadrosunda bulunan Hande Ataizi kimseye eleştirip kınamamak gerektiğini söyleyerek mutlu olan insanın yapacağı hareketlerin bunlar olmadığını da belirtti. Dizide Cana karakterine hayat verdiğini söyleyen Ataizi bu karakteri mutsuz olduğunu aktardı.

Camdaki Kız dizisinin ikinci sezonunda izleyiciyi neler bekliyor?

Camdaki Kız dizisinin ikinci sezonunda izleyiciyi neler bekliyor? Cana karakterinin neler yapacağını Hande Ataizi’de merak ettiğine söylüyor. Dizinin senaristleri kimseye ipucu vermezken Camdaki Kız adlı projenin ikinci sezonunda ilginç olaylar gündeme gelecek.

Hande Ataizi, Cana karakterinin saçının çekilmesi sahnesi ile ilgili düşüncelerini aktarırken bunu bir nevi hak ettiğini düşündüğünü de dile getirdi. Bunun dışında sahneyi çektiklerinde birbirlerini çok samimi davrandıklarını da söyledi.