Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Başrol Oyuncusu Tekrar Diziye Döndü! İzleyiciden Bir Zamanlar Çukurova Yapımcısına İsyan Etti

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde beklenen Demir sahnesi sonunda yayınlandı. Seyirciler Demir'in diziye dönmesini istiyordu. Demir Yaman dizide gözüktü ama hiç beklenmedik bir şekilde ekranlardaydı. Murat Ünalmış artık dizide oynayacak mı? ATV dizisinde izleyiciler isyan etti. 112. bölümde neler yaşanıyor?

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Başrol Oyuncusu Tekrar Diziye Döndü! İzleyiciden Bir Zamanlar Çukurova Yapımcısına İsyan Etti

6 Kasım 2021 Cumartesi 10:52

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 112. bölüm fragmanında yaşananlar izleyicilerin kanını dondurdu. Çünkü daha önce hiç bu kadar şaşırtıcı sahneler gösterilmemişti. Sinan ve Züleyha arasındaki aşk gittikçe alevlenirken Demir karakterinin diziye ne zaman döneceği merak konusuydu. Ortaya çıkan gelişmelere baktığımızda Demir'in fragmanda gözüktüğü belirtildi. ATV dizisindeki son gelişme ise şaşırtıcıydı. Murat Ünalmış diziye döndü mü?

Demir'in Cesedine Ulaşıldı

Demir Yaman karakterinin öldüğü öğrenildi. Yaşadığı düşünülen Demir, hiç beklenmedik şekilde ekranlara veda etti. Bu durum izleyicileri biraz sarstı. Çünkü herkes karakterin ekranlara dönmesini bekliyordu. Geçtiğimiz sezon diziden ayrıldıktan sonra geri döneceği iddiaları ortaya atılmıştı. Merakla beklenen ünlü isim yerini acı bir sona bıraktı.

Züleyha Şok Geçirdi

Ceset ile karşılaşan Züleyha, tespit için Demir'in yanına gitti. Onunla karşılaşınca ne diyeceğini bilemedi. Ancak gelişmeler gösteriyor ki tüm bu olanlar yakın zamanda Sinan ve Züleyha arasındaki aşkı hızlandıracak. Murat Ünalmış'ın hayat verdiği karakter tıpkı Fekeli gibi unutulmaya yüz tutacak. Bir Zamanlar Çukurova'daki son durum fazlasıyla hayret vericiydi. Bakalım dizinin 112. bölümünde ne gibi olaylar bizleri bekliyor.