Bir Küçük Gün Işığında Verilmesi Gereken Zor Karar Yürekleri Parçalayacak!

ATV dizisi Bir Küçük Gün Işığı'nda neler yaşandığı merak ediliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki ya bizleri tam olarak neler beklemekte? İşte son dakika gelişmeleri ve dahası haberimizde olacak. Son zamanlara damgasını vuran dizide Elif'in başına gelecekler şimdiden merak konusu oldu.

Bir Küçük Gün Işığında Verilmesi Gereken Zor Karar Yürekleri Parçalayacak!

19 Aralık 2022 Pazartesi 20:55

ATV'de ekrana gelen Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Elif ve Fırat arasında olanlar gözler önüne serildi. Güneş'in başına gelecek olaylardan ötürü Elif'in aldığı önlemler ve dahası izleyicilerin gözünden kaçmıyor. Seray Kaya, Berk Oktay, Tuğçe Açıkgöz, Azra Aksu, Gizem Ünsal, Şeyma Korkmaz'ın oynadığı dizide bizleri neler beklemekte?

Bir Küçük Gün Işığı Son Bölüm Özet

Elif, Fırat'ı korumak için Güneş'i kendi başına kaçırmaya karar verir. Fırat annesinden polisi bu işe karıştırmamasını ister. Elif'i bulmak için zamana ihtiyacı vardır. Ümran, Fırat'a iki gün müddet verir. Ancak Dila, abisiyle annesinin kendisini dışarıda bırakıp aralarında anlaşmalarına öfkelenir ve polisi arar. Artık Elif'in peşinde hem Fırat hem de polis vardır. Elif bir yandan iş bulup biraz para kazanmaya çalışırken bir yandan da saklanmaya çalışır. Sürekli yer değiştirirken çember daralır, yakalanması an meselesidir. Peki Fırat, Elif'i polisten önce bulup onu kurtarabilecek midir?