Bir Küçük Gün Işığı'nda Elif Güneş'i Kurtarabilecek mi?

ATV dizisi Bir Küçük Gün Işığı'nda bizleri neler bekliyor? Elif'in başına gelenler izleyicilerin yüreğini dağladı. İşte son dakika gelişmeleri ve dahası haberimizde olacak. Diziye ilişkin bizleri neler bekliyor açıklayacağız. Bir Küçük Gün Işığı reytinglerinde de önemli gelişmeler yaşandı.

Bir Küçük Gün Işığı'nda Elif Güneş'i Kurtarabilecek mi?

26 Kasım 2022 Cumartesi 15:53

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Elif'in Güneş'e sahip çıkması için verdiği mücadele dikkat çekiyor. Dizideki bu sahneler ise dikkat çekmekte. Dolayısıyla sevilen yapımın yeni bölümünde öyle gelişmeler yaşanacak ki duyunca şok olacaksınız. Elif, Dila'ya karşı mücadelesini başarıyla tamamlayabilecek mi?

Bir Küçük Gün Işığı'nda Yaşananlar!

Elif sonunda Dila'yla baş başadır. Şimdi hesap zamanıdır. Elif, Dila'yla kozlarını paylaşırken acı sözleriyle canını yakmaktan geri durmaz. Fırat, Elif'in yanında olup her şeyi yoluna koyacağına dair söz verir. Elif buna inanmışken Dila gelip Güneş'i, Elif'ten alacağını söyler. Elif altüst olur. Ne Ümran ne de Fırat, Dila'ya destek olurlar. Dila da kendi yöntemleriyle Güneş'i almaya çalışır. Sosyal medyayı kullanarak mağdur rolü oynar. Ümran medyanın gözü önüne çıktığı için köşeye sıkışır. Dila, Elif'e acı sözlerinin bedelini fazlasıyla ödetmeye kararlıdır. Bu daha başlangıçtır. Elif'i daha büyük belalar bekliyordur.

Dizinin Reytingleri Yükseldi mi?

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin reytingleri yükseldi mi merak edilmekte. Bu noktada bizleri nelerin beklediği yanıt bulacak. Dizinin reytinglerindeki artış dikkat çekti. Bu da izlenme oranlarını olumlu etkiledi.