Baba Dizisinde Saklanan Büyük Gizem Ortaya Çıkıyor! Furize Ne Saklıyor?

Show TV dizisi Baba'nın son bölümünde yaşananlar izleyicileri şaşırtmaya yetti. Öyle ki son olarak çeşitli detayları aktaracağız. Güncel olarak bizleri neler beklemekte? Dizide tüm dikkati Firuze'nin ve Saruhanlı ailesinin çektiği görülüyor. Dolayısıyla merak edilenler de yanıt bulacak.

Baba Dizisinde Saklanan Büyük Gizem Ortaya Çıkıyor! Furize Ne Saklıyor?

7 Kasım 2022 Pazartesi 11:00

İzleyicilerin yakından takip etmekte olduğu dizide neler yaşandığını sizlerle paylaşıyoruz.  Firuze ile ilgili çeşitli detaylara yer verilirken bir yandan da merak edilen sorular yanıt bulmakta. Show TV dizisi Baba'nın yeni bölümüyle ilgili bilinmeyenlere yer verildi.  Dolayısıyla gelinen noktada bizleri nelerin beklediği açıklandı. Dizide öyle bir olay yaşandı ki izleyiciler yeni bölümü iple çekiyor.

Firuz Neyi Saklıyor?

Firuze'nin tam olarak neyi sakladığı merak edildi. Dizinin yeni bölümündeki olayları duyunca sizler de şaşıracaksınız. Dolayısıyla güncel olarak bilinmeyenler de ortaya çıkacak. Çeşitli şekillerde bizleri hangi detayların beklediğiyle ilgili ifadelere yer veriliyor. Baba dizisindeki güncel gelişmeler ortaya çıktı.

Baba Son Bölüm Özeti

"Selahattin, Muhsin’e yapılan saldırıyı öğrenince tüm Çöpköy’ün Kadir’in fikirleriyle zehirlenmeye başladığını düşünüp önemli bir hamle yapar. Kadir, Firuze ile birlikteyken Selahattin’e yakalanmaktan son anda kurtulunca, çok zor bir karar alır. Kadir’in dikkatini çekmeye çalışan Firuze, kendisini tehlikeli bir oyunun içinde bulur. Aylar sonra ilk defa Emin’le yüzleşen İlhan, sebep olduğu şeyleri daha yakından görür. Büşra ile bir kez daha konuştuktan sonra başka çaresinin kalmadığını düşünen İlhan, herkesi şaşırtacak bir karar verir. Çöpköy’ün içinde yeni bir iş kolu yaratan Selahattin, bu işin tehlikeli kısmını yaptırmak için sürpriz bir ismi devreye sokar."