Aşk Mantık İntikam Dizisi Bitiyor mu? Dizi İçin Beklenmedik Karar!

Aşk Mantık İntikam isimli dizi Fox TV ekranlarında ışık saçmaya devam ediyor. İlhan Şen ve Burcu Özberk ikilisinin başarılı performansları ile izleyicileri mest eden dizinin kadrosunda Melisa Döngel ve Burak Yörük de yer alıyor. Dizi hakkındaki detaylar..

Aşk Mantık İntikam Dizisi Bitiyor mu? Dizi İçin Beklenmedik Karar!

4 Temmuz 2021 Pazar 13:22

Fox TV'nin sevilen dizileri arasında yer alan Aşk Mantı İntikam 3 bölümü ile birlikte 2 Temmuz Cuma günü ekranlara geldi. Başarılı reytingler ile ilerleyen ve izleyicinin ilgisini çeken dizinin yayınlanan son bölümünde Esra'nın düşünmediği birtakım olaylar gerçekleşecek.

Kısa sürede yoğun izleyici kitlesine sahip olan Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümünü merakla bekleyen izleyici detayları fragmandan öğrenmeye çalışıyor. Reyting olarak iyi bir seviyede ilerleyen Aşk Mantık İntikam dizisinin son bölümü izleyiciyi ekranlara kilitlemeyi başardı.

Esra ve Ozan hiç beklenmedik bir son ile karşı karşıya

Esra ve Ozan hiç beklenmedik bir son ile karşı karşıya kaldı. Dizinin son bölümünde şirket verilerini çalmakla suçlanan Esra, Ozan'ın kapısına dayanır. Ozan ise yelkenleri suya indirme kararı alır.

Şirket ayın etkinliği çerçevesinde baş başa yemek yemek için müthiş bir yarış içerisine girer. Bu yarışın kazananı ise Esra olur. Ozan, Esra ile baş başa yemek yiyecek olmalarına sinirlenir.

Esra ve Ozan’ın hazin sonu

Esra ve Ozan’ın hazin sonu. Ozan baş başa yemek yiyeceği Esra'yı o gece alt etmeye ant içer. Esra ise Ozan’ı etkilemek için elinden geleni yapma kararı alır. Esra'nın hiç ummadığı bir şekilde gece sonlanır. Esra oyunlarla Ozan’ı zor durumda bıraktığını çok sevinir.

Fakat Esra'nın hiç beklemediği bir şekilde Çağla’ya yakalanan Ozan sırrın açığa çıkmasından yana tedirginlik duyar. Aşk Mantık İntikam yeni bölümleri ile birlikte her hafta Cuma günü Fox TV ekranlarında olacak.