Arka Sokaklar Ekibinin Başına Neler Geliyor?

Arka Sokaklar dizisi yeniliklerle geliyor. Dizinin yeni bölümlerinde belirsizlik ve heyecanı koruyacak gelişmeler detaylar paylaşıldı.

Arka Sokaklar Ekibinin Başına Neler Geliyor?

20 Şubat 2021 Cumartesi 16:33

Arka Sokaklar yenilenmeye devam ediyor. Uzun yıllar boyunca devam eden dizi reytinglerde üst sınırları zorlamaya devam ediyor. Dizi oyuncuları Türk halkının yakın tanıdığı insanlar gibi karşılanıyor ve vazgeçilmez dizi hale gelmiş durumunda. Dizinin 579.bölümü yayınlanarak heyecanlar art arda geliyor. Bu bölümünde sürpriz kararlar verilerek hareket edilecek. Dizi de izleyicileri neler bekliyor merakla beklenen konular arasına girdi. Arka Sokak yeni bölüm detayları ilgili haberimizde

Arka Sokaklar 579.Bölüm Neler Olacak?

Arka Sokaklar’ın Rıza Babası Servet Amca ile çarpışmaya giriyor. Ülkeden kaçmaya çalışan Servet Amca durdurulmaya çalışıyor. Servet bunu yapabilmek için büyük planlar düşünmektedir. İlk olarak bir yerde güvenli eve yerleşmesiyle birlikte bu planlarını ortaya koyar. Planı hastaneye kaldırılma gösterişi yapıp ambulansla kaçırılmaya başlar. Ülkeden kaçmak için ayarladığı limana gelmesiyle birlikte beklenmedik durum ortaya çıkar. Rıza Baba ve ekibi olaya müdahale eder. İstihbarat ve takip edilmeleri sayesinde limana doğru operasyon yapılır. Servet kaçacağını düşünürken ekibin eline düşer.

Ali’nin hapishanede durumu gittikçe ciddi hal almaktadır. Önceden bir olay için yakaladığı adam karşısına çıkmaktadır. Pınar ise Ali’nin özlemiyle beklemek zorunda kalkmaktadır. Savcılığa verilen deliller yetersiz olması sebebiyle Ali içerde geçirmeye devam edecektir. Bu durum karşısında ekip ve Rıza Baba oldukça çıkan kararlara öfkelidir.

Mesut’un olayı ise gelişme yaşanmaktadır. Cemal’i vurulmuş bir şekilde bir yerde buluyor. Ekrem yeniden ortaya çıkmasıyla birlikte Mesut’u bu işlere dahil etmeye başlar. Bu durumdan dolayı Selin Mesut’a karşı büyük tepkiler gösterir. Operasyona birlikte çıkılmasıyla birlikte Ekrem operasyonda ortadan kaybolmuş gözüküyor. Çatışma yerine giden Mesut Cemal’i yerde yatmış olarak buluyor. Cemal vurulmuş bir şekilde olmasıyla birlikte diğer ekip üyelerine haber veriliyor. Herkesi şoke eden durum karşısında Cemal’in durumu ne olacak? İzleyenleri adeta merakta bırakan bölüm de neler yaşanacak. Ali ve Cemal’in durumu belirsizliği koruyor. Rıza Baba ve ekibi bir yandan Ali için uğraşırken bir yandan Cemal’in durumu için mücadele edecek. İzleyenlerin de aklına acaba içlerinden bir isim gidecek mi sorusu aklına geldi. Yeni bölümler oldukça farklı geçeceği şimdiden belli oluyor.