Arka Sokaklar Dizisinde Başrol Oyuncusu Kalmayınca Reytingler Yerle Bir Oldu!

Kanal D dizisi Arka Sokaklar ile ilgili neler biliyoruz? Dizinin reytinglerde iyice değer kaybetmesi sonrasında final iddiaları tekrardan konuşulmaya başlandı. Star TV dizisi bile 17 senelik diziyi ardında bırakmayı başarmışken nasıl bir karar verilecek?

Arka Sokaklar Dizisinde Başrol Oyuncusu Kalmayınca Reytingler Yerle Bir Oldu!

30 Ekim 2022 Pazar 12:51

Kanal D dizisi Arka Sokaklar'da düşüş iyice sürmekte. Bu noktada bizleri neler beklemekte? Güncel bilgileri sizlerle paylaşacağız. Öte yandan gelinen noktada bizleri bekleyen çeşitli gelişmeleri de aktaracağız. Arka Sokaklar dizisinin reytinglerindeki düşüş gözler önüne serildi. Sevilen yapım final tehlikesi mi yapıyor?

Arka Sokaklar Bitecek mi?

Arka Sokaklar dizisi final mi yapacak yoksa çok daha farklı bir gelişme ile mi karşılaşılacak merak edildi. Gelinen noktada bizleri nelerin beklediğini aktaracağız. Tüm bunlarla birlikte bazı ifadelere de yer verildi. Dizinin total ve AB reyting grubundaki bu hali dikkatleri iyice üzerine çekmişe benziyor. Dolayısıyla gelinen noktada bizleri başka neler beklemekte?

Yalı Çapkını Arka Sokaklar'ı Geçti!

Yalı Çapkını dizisi Arka Sokaklar'ı iyice geçti. Gelinen noktada yeni Star TV dizisinin nasıl  bu kadar iyi reytinglere sahip olduğu merak ediliyor. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt bulacağa benzemekte. Tüm bu detaylarla birlikte yakın zamanda Arka Sokaklar için nasıl bir karar alınacak göreceğiz.