Arka Sokaklar 1,5 Ay Ekranda Yok!

Kanal D dizisindeki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt buluyor. Öyle ki Kanal D dizisinde bizleri başka neler beklemekte? Sevilen yapımın yayın hayatına 1,5 ay ara verecek olması izleyicileri çok üzdü. Dolayısıyla yapımcıdan gelen açıklama ve yönetmenin sağlık durumu çok konuşuluyor.

Arka Sokaklar 1,5 Ay Ekranda Yok!

16 Kasım 2022 Çarşamba 15:25

Arka Sokaklar dizisi için verilen kararla birlikte 1,5 ay yayınlanmayacağı ortaya çıktı. Öte yandan başarılı oyuncularla dolu olan dizide neden böyle bir kararın alındığı merak ediliyor. Son zamanlara damgasını vuracak olan gelişme ile birlikte bizleri nelerin beklediği yanıt bulacak. Kanal D dizisi Arka Sokaklar'da yaşanan olaylara istinaden yönetmenin son durumu da merak ediliyor. Geçirdiği kazadan ötürü herkes kendisinin sağlık durumunu araştırmaya başladı.

Arka Sokaklar Neden Yok?

Arka Sokaklar dizisi ünlü yönetmenin kalça kemiğini kırarak hastanelik olmasından ötürü yayınlanmayacak. Tedavisi süren ünlü yönetmen hakkında güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.

Endişe Edilecek Bir Şey Yok

Gelen bilgi doğrultusunda yönetmen Türker İnanoğlu'nun sağlık durumuyla ilgili endişe edilecek bir şeyin olmadığı vurgulandı. Öte yandan dizinin yayın hayatında da bir değişiklik yapılmayacak. Yalnızca çekim arası verilecek ve sonrasında dizi kaldığı yerden devam edecek.