Alparslan Büyük Selçuklu'da Seferiye Hatun Tüyleri Diken Diken Etti!

TRT 1 dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'nun yeni bölümünü izleyenler şok olacak. Çünkü dizide Kayra Zabcı öyle bir performans sergiledi ki duyunca şaşıracaksınız. Güncel gelişmelerle birlikte bizleri nelerin beklediği de ortaya çıkıyor.

Alparslan Büyük Selçuklu'da Seferiye Hatun Tüyleri Diken Diken Etti!

17 Kasım 2022 Perşembe 18:43

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümünde Seferiye Hatun'un sahnesi büyük ses getirdi. Sosyal medyada kullanıcılar kendisini tebrik etti. Kayra Zabcı'nın canlandırdığı karakter, fazlasıyla etkileyiciydi. Dolayısıyla diziye ilişkin bizleri başka nelerin beklediği yanıt bulacak. Son zamanlara damgasını vuran dizide bizleri başka hangi detaylar bekliyor sizlerle paylaşacağız.

Seferiye Hatun'dan Şok Hamle!

Seferiye Hatun, babasına baş kaldırması ile gündeme geldi. Onun ihtilal yapma hazırlığında olduğunu fark etti ve ona engel olmak için elinden geleni yaptı. Bu sahne sonrasında izleyiciler çok duygulandı. Kimse böyle bir gelişmeyi hayal dahi etmiyordu.

Alparslan Büyük Selçuklu Özet

"Alparslan alplarını idamdan kurtarmak için önceki gün asılanlardan birisinin yerine geçmiş ve en kritik anda meydana çıkmıştı. Avar’ın ipini kesmiş, onu ölümden kurtarmıştı. Ama o sırada hastalığı iyice arttı ve Alparslan yere yıkıldı. Alparslan, Grigor’un eline mi düştü? Yoksa yeni bir hamleyle kurtarılacak mı? Avar’ı kurtaran Alparslan Artuk ve Atsız’ı da ipten alabilecek mi? Grigor Süleyman’ı bulduğunda Ani’de değil daha güvenli olacağını düşünerek Sevaste’ye gönderecek, Alpagut bu plana dahil olmaya çalışarak Süleyman’ı esaretten kurtarmak için girişimde bulunacak. Alpagut Süleyman’ı kurtarmak için her şeyi göze alacak mı? Hacerülesved’in büyük parçasını eline geçiren Büveyhiler, Arslan Besasiri eliyle bunu Fatımî Halifesine gönderecek, İslâm’ın birliğini sağladıklarını iddia edeceklerdir. Abbasî Halifesi ise bu durumu kendi lehlerine çevirmek istemektedir."