Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Önemli Ayrılık! Dizi Zor Durumda!

TRT 1'de ekrana gelen Alparslan Büyük Selçuklu dizisi herkesi şaşırttı. Öyle ki sevilen yapımdaki oyuncu ayrılığı fazlasıyla üzecek. Güncel gelişmelerle birlikte bizleri neler bekliyor? Oyuncu kadrosundaki bu ayrılık neticesinde Kayra Zabcı ve Barış Arduç'un düşüncesi de merak edildi.

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Önemli Ayrılık! Dizi Zor Durumda!

23 Kasım 2022 Çarşamba 10:56

TRT 1 dizisi Alparslan Büyük Selçuklu dizisindeki ayrılık sonrasında herkes çok üzülecek. Çünkü dizide böylesine bir veda beklenmiyordu. Başrolde oynayan Kayra Zabcı ve Barış Arduç'un sergilediği performansa ilgi büyük. Ancak gelinen noktada dizinin hangi şekilde yayın hayatına devam edeceği de soruluyor. Önemli ayrılıkların yaşanabileceği belirtiliyor. Son zamanlara damgasını vuran yapımda oyuncular tek tek ekranlara veda etmekte.

Diziden Kim Ayrılıyor?

Serhat Tutumluer'in diziye veda edeceği yönünde bir açıklama geldi. Güncel detaylar eşliğinde bizleri başka nelerin beklediğinden söz edeceğiz. Başarılı oyuncu diziden ayrılır ise büyük sıkıntılar yaşanabilir. Kendisi, dizi için oldukça önemli bir konumdaydı.

Alparslan Büyük Selçuklu'da Neler Oldu?

"Alparslan alplarını idamdan kurtarmak için önceki gün asılanlardan birisinin yerine geçmiş ve en kritik anda meydana çıkmıştı. Avar’ın ipini kesmiş, onu ölümden kurtarmıştı. Ama o sırada hastalığı iyice arttı ve Alparslan yere yıkıldı. Alparslan, Grigor’un eline mi düştü? Yoksa yeni bir hamleyle kurtarılacak mı? Avar’ı kurtaran Alparslan Artuk ve Atsız’ı da ipten alabilecek mi? Grigor Süleyman’ı bulduğunda Ani’de değil daha güvenli olacağını düşünerek Sevaste’ye gönderecek, Alpagut bu plana dahil olmaya çalışarak Süleyman’ı esaretten kurtarmak için girişimde bulunacak. Alpagut Süleyman’ı kurtarmak için her şeyi göze alacak mı? Hacerülesved’in büyük parçasını eline geçiren Büveyhiler, Arslan Besasiri eliyle bunu Fatımî Halifesine gönderecek, İslâm’ın birliğini sağladıklarını iddia edeceklerdir. Abbasî Halifesi ise bu durumu kendi lehlerine çevirmek istemektedir."