Tarım Kredi Marketlerde Hafta Sonuna Özel İndirimler Açıklandı! İşte Tam Liste...

Tarım Kredi Marketlerde Hafta Sonuna Özel İndirimler Açıklandı! İşte Tam Liste...

Tarım Kredi Marketlerinde Şubat ayı boyunca devam eden indirimlerle taze meyve ve sebzeleri uygun fiyatlarla alabilirsiniz. Enflasyonla mücadelede lider olan Tarım Kredi, kaliteli ürünleri daha erişilebilir hale getiriyor.

Tarım Kredi, müşterilerine Şubat ayında da indirimli alışverişin keyfini yaşatmaya devam ediyor. 10 Şubat ile 12 Şubat tarihleri arasında Tarım Kredi Marketlerinde manav ürünlerinde başlayan indirimlerle dolu dolu alışveriş yapabilirsiniz.

Enflasyonla Mücadelede Tarım Kredi Market Öncü

Tarım Kredi Marketler, enflasyonla mücadele çerçevesinde sürekli olarak indirimlerini sürdürüyor. Hafta sonları ve hafta boyunca devam eden indirimlerle, taze ve kaliteli ürünlere daha uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

Taptaze Manav Ürünlerinde Hafta Sonu Kampanyası

Tarım Kredi Market, her hafta sonu manav ürünlerinde başlattığı kampanyalarla müşterilerine tazelik garantisi sunuyor. Bu hafta sonu da süren indirimlerle sofralarınızı renklendirebilir, sağlıklı yaşam için gereken tüm ürünlere avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Tarım Kredi Marketlerde Bu Hafta Hangi İndirimler Var?

Tarım Kredi Marketlerinde bu hafta indirime giren ürünler arasında kuru soğan, golden elma, starkıng elma, limon ve portakal gibi taze ve sağlıklı ürünler bulunuyor. Üstelik, bu ürünlerdeki indirimler sadece 2 gün sürecek, kaçırmayın!

Yeni İndirimlerle Fırsatlar Devam Ediyor

Tarım Kredi Marketlerde sadece manav ürünleri değil, aynı zamanda farklı kategorilerde de indirimler devam ediyor. 10 Şubat 2024 ile 16 Şubat 2024 tarihleri arasında geçerli olacak yeni indirimlerde yüzde 40'a varan avantajlar sizi bekliyor olacak.

Tarım Kredi Marketlerinde Hangi Ürünlerde İndirim Var?

Tarım Kredi'nin 10 Şubat indirimlerinde süt, beyaz peynir, eski kaşar peynir, İzmir ve Erzincan Tulumu, kaşar peynir, gezen tavuk yumurtası, organik tavuk yumurtası, yoğurt, makarna çeşitleri, çay, Dalin şampuan, Duru şampuan gibi birçok üründe indirimler başladı. Kaliteli ürünlere daha uygun fiyatlarla sahip olmak için Tarım Kredi Marketleri'ni ziyaret etmeyi unutmayın!